De Subaru Outback heeft alles om bestuurders de optimale prestaties, grotere vrijheid en interieurcomfort te bieden waar ze naar hunkeren. Zo is de Outback 2020 voorzien van standaard symmetrische vierwielaandrijving en EyeSight Driver Assist-technologie op alle modellen. 

Dit standaard veiligheidspakket omvat adaptieve cruisecontrol met rijstrookcentrering, pre-collision-remondersteuning en het bewezen vermogen om kop-staartongevallen met verwondingen met maar liefst 85 procent te verminderen. Bij elke bocht in de weg is de Subaru Outback ontworpen om luxe comfort te combineren met eersteklas technologieën en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Geniet van superieure connectiviteit 

De Subaru Outback Premium-modellen van 2020 zijn uitgerust met een standaard touchscreen dat is ontworpen om de connectiviteit te allen tijde te verbeteren. Over connectiviteit gesproken, het display met hoge resolutie biedt een breed scala aan entertainmentopties, waaronder standaard Android Auto- en Apple CarPlay integratie. Deze eenvoudige integratie, in combinatie met Wi-Fi-connectiviteit in de auto, zorgt ervoor dat passagiers zich kunnen vermaken, waar ze ook heen gaan.

Dode hoeken zichtbaar

De Subaru Outback Limited 2020 is gebouwd met een groot aantal standaard en beschikbare veiligheidstechnologieën. Het Blind-Spot Detection-systeem maakt gebruik van visuele hulpmiddelen om bestuurders te waarschuwen wanneer een ander voertuig hun dode hoeken aan de zijkant is binnengedrongen. 

Het beschikbare Reverse Automatische Remsysteem is gewoon een andere methode om chauffeurs te beschermen terwijl ze hun kostbare lading vervoeren. Mocht er toch een ongeval plaatsvinden, dan kunnen chauffeurs de gemoedsrust en hulp krijgen die ze nodig hebben met het standaard Starlink veiligheidssysteem, dat alle benodigde informatie doorgeeft.

Elegant en robuust

De Subaru Outback Touring 2020 kenmerkt zich door een verfijnde elegantie die zijn robuuste prestaties ondersteunt. Een met Napa Leder bekleed interieur, een verwarmd stuurwiel, verwarmde en geventileerde voorstoelen en verwarmde achterstoelen zijn slechts enkele van de luxueuze interieuraccenten waarvan bestuurders en passagiers kunnen genieten in het Touring-model.

Als bestuurders hun rijervaring willen verbeteren met een indrukwekkende Subaru Boxermotor met directe injectie en 260 pk, dan hoeven ze niet verder te zoeken dan de Subaru Outback Onyx Edition XT 2020. Deze indrukwekkende Subaru levert een opwindende rijervaring, kan 3.500 pond trekken, ,haalt een EPA-geschatte 7,84 liters per 100 km op de snelweg en beschikt over een standaard dubbele functie X-MODE die de omstandigheden optimaliseert voor maximale tractie op basis van het rijoppervlak.

De toevoeging van zwart afgewerkte lichtmetalen velgen en spiegels, waterafstotende bekleding en een fraai robuust exterieur zijn slechts enkele van de voordelen van de 2020 Onyx Edition XT.

Een comfortabele rit 

De Subaru Outback 2020 beschikt over modellen en configuraties die de verwachtingen van de bestuurder overtreffen. Gebouwd om de zwaarste wegomstandigheden aan te kunnen, ontworpen om de behendigheid te bieden die nodig is om landwegen te doorkruisen en uitgerust met de nieuwste technologische upgrades, is deze SUV klaar om te presteren als nooit tevoren. 

Ontdek hoe comfortabel het rijdt wanneer je een proefrit maakt met de Subaru Outback 2020 in de Achterhoek bij Subaru Doetinchem. Dit kan ook uiteraard bij de vele ander plaatsen waar een Subaru dealer is gevestigd.

Als je voor Subaru kiest dan kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor veiligheid.